Buurtbemiddeling Zwolle zoekt vrijwilligers

Zwolle – Buurtbemiddeling Zwolle zoekt Zwollenaren die bemiddelaar willen worden en buren begeleiden om onderlinge ergernissen of conflicten op te lossen. Veel mensen hebben wel eens problemen gehad met hun buren en weten hoe ingrijpend dat kan zijn. Wanneer bewoners met behulp van bemiddeling de ruzie bijleggen of de spanningen verminderen, dan geeft dit bijzonder veel voldoening.

De bemiddelaars, die dit werk belangeloos doen, vinden hun werk inspirerend, boeiend en zeer leerzaam. Voordat bemiddelaars aan het werk gaan krijgen zij een training. Ook volgen zij regelmatig intervisie en bijscholing. Buurtbemiddelaars werken in tweetallen. Kijk voor meer informatie op www.traverswelzijn.nl/buurtbemiddeling. Interesse? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Marianne Grooten, coördinator Buurtbemiddeling, tel. 038-4216050 of buurtbemiddeling@travers.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Buurtbemiddeling Zwolle zoekt vrijwilligers”

  1. Ja,,ze zoeken vrijwilligers maar mensen die daarvoor gestudeerd hebben en die dat werk moeten doen omdat er daarop bezuinigd wordt raken hun baan kwijt en de vrijwilligers centrale Zwolle maar met de trots in de krant staan… van ::: Kijk ons eens aan…
    Nou,, ik zou zeggen geef aan de mensen gewoon normale betaalde werk en laat de mensen die het werk nodig hebben het gewoon doen…

  2. Ik zou zeggen, bel Patty Brard en Jochem van Gelder, dan krijgt je huis of tuin ook nog een metamorfose! En die worden er vet voor betaald!!!! Na afloop champagne!!!

  3. Lezende “buren begeleiden om onderlinge ergernissen of conflicten op te lossen.” denk ik vreemd hoor. Dat kunnen de buren toch zelf wel mag ik hopen? De suggestie lezende hier dat zulks betaald werk zou moeten zijn (via de belastingen natuurlijk) vind ik helemaal bizar.

Reacties zijn gesloten.