Een culturele zomeravond in Haerst

Zwolle – Een zwoele zomeravond, een voetveer en overal muziek, sprookjes, gedichten en schilderijen. Zaterdagavond 20 juni a.s. slaan Musica Michaelis, het Zwols dichterscollectief en het schilderscollectief Haerst de handen ineen en verzorgen een rijk gevulde avond. Velen herinneren zich nog de zomeravond van 23 juni twee jaar geleden, vol (pont)poëzie en muziek. Dit jaar breiden de organisatoren het programma verder uit.

pontpoezie.jpg 

De avond vol vermaak start aan de Haersterveerweg, nabij de Agnietenplas, hier parkeert u uw auto of fiets en wordt u met de veerpont over gezet naar de andere oever van de Vecht. Hier wacht u prachtige avond. Eenmaal voet aan wal, zult u worden opgenomen in een afwisselend programma. Leden van het orkest Musica Michaelis brengen klassieke en hedendaagse muziek ten gehore. Zes dichters openen één tentoonstelling van zes kunstenaars en in het bos worden sprookjes op muziek verteld. De avond wordt afgesloten met Franse chansons die nostalgie oproepen van de zestiger en zeventiger jaren.

De veerpont zal tussen 20.00 uur en 21.00 uur alle bezoekers overzetten naar de overzijde van de Vecht. Na afloop van het programma zal de pontbaas iedereen weer terug varen naar de Zwolse zijde van de Vecht. Entree bedraagt €12,- p.p. Kaarten zijn op locatie aan de kassa verkrijgbaar, reserveren voor deze avond is niet mogelijk.

Artikel delen: