Gezellige Zomermarkt bij De Molenkamp

Zwolle – Op woensdagmiddag organiseerde De Molenkamp weer een gezellige Zomermarkt. Cliënten van het dagcentrum van Frion verkochten er eigengemaakte producten. Daarnaast konden bezoekers meedoen aan leuke workshops en was er een verloting.

10-06-2015_frion-molenkamp_02.jpg 

Tijdens de zomermarkt was er voor elk wat wils, zoals artikelen voor de aankleding van de tuin, planten, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Verder was er muziek, en was er aan de inwendige mens ook gedacht. Naast de producten die zij met veel energie en enthousiasme maken, ging het ook om de ontmoeting met anderen. Het contact met buurtgenoten, de betrokkenheid en het betrekken van de buurt.

 10-06-2015_frion-molenkamp_03.jpg

10-06-2015_frion-molenkamp_05.jpg 

10-06-2015_frion-molenkamp_04.jpg
 
Middenin de maatschappij staan, gaat bij De Molenkamp verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. De Molenkamp levert op maat. Bedrijven en particulieren kunnen hier terecht voor persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken of halffabricaten. Ook hoort catering tot de mogelijkheden. De medewerkers verzorgen samen met cliënten hapjes en buffetten. Of bieden workshops cup cakes aan tijdens kinderfeestjes. Dit kan zowel bij de Molenkamp als op een eigen gekozen locatie.
Artikel delen: