Handwerkavond in de Weggeefwinkel

Zwolle – Donderdagavonden in de Weggeefwinkel… De kans om te leren haken, breien en/of borduren! Ook voor als je het al kunt en nieuwe technieken wilt leren, of gewoon aan wilt schuiven om gezellig mee te doen.

Basismateriaal om te oefenen is aanwezig, voor je eigen project zelf materiaal meenemen. Er is plek voor 10 personen. Mail naar dorienhannah@gmail.com om zeker te zijn van een plek. De avond is op vrije donatiebasis, je kiest dus zelf hoeveel je wilt en kunt geven. (Richtprijs: €7,50. Voel je vrij te mailen met vragen over bijvoorbeeld je project, wat je het beste mee kunt nemen, of er nog plek is, etc. 18 juni is de eerste avond, van 19:00 tot 22:00. Daarna zijn er nog vier avonden op 25 juni, 9 juli, 16 juli en 23 juli. Je vindt de Weggeefwinkel op Molenweg 150.

De Weggeefwinkel zelf is overigens geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 12:00. Voor een donatie van €1 kun je kleding, kinderkleding, speelgoed, boeken en allerlei andere spullen uit komen zoeken. Inleveren kan ook. Tot gauw!

Artikel delen: