Open avond Windesheim in teken van carrière

Zwolle – De belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor het aanbod voor professionals van Windesheim groeit. Net als bij de open avond in april verwacht Windesheim op woensdag 17 juni honderden professionals bij de open avond. Werknemers kunnen die avond advies en informatie inwinnen over de 185 opleidingen en cursussen die Windesheim biedt. “Mensen vinden het steeds belangrijker om hun vakkennis up te date te houden om zo hun positie op de arbeidsmarkt te verstevigen of juist een carrièremove te kunnen maken”, zegt Albert Cornelissen, voorzitter van het College van Bestuur.

 

Het opleidingsaanbod van Windesheim voor professionals bestaat uit onderwijsprogramma’s over Leiderschap en Management, Accountancy en Controlling, Coaching en Supervisie, Educatie, Theologie, Gezondheid en Welzijn, Bewegen en Sport, Techniek en ICT, Marketing, Communicatie en Media. Om studerende werkenden te faciliteren worden de opleidingen in verschillende studievormen aangeboden. Zo is het mogelijk een opleiding in deeltijd of duaal te volgen of via afstandsleren de stof eigen te maken. Ook zijn er post-hbo- en masteropleidingen, cursussen en Associate degrees.

Programma en aanmelden

De open avond voor professionals vindt plaats op woensdag 17 juni van 18.30 tot 21.00 uur op de campus van Windesheim in Zwolle. Vanaf 18.30 uur kunnen geïnteresseerden uitgebreid advies inwinnen over de studiemogelijkheden op de informatiemarkt in het X-gebouw. Om 19.00 en 20.00 uur starten de voorlichtingsbijeenkomsten van de diverse opleidingen. Geïnteresseerden kunnen zich daarbij oriënteren op de vorm en de inhoud van het onderwijsaanbod voor professionals. Wie de open avond wil bezoeken, kan zich aanmelden op windesheim.nl/openavond. Op deze site kan ook het programma gedownload worden. Aanmelders krijgen een bevestiging per e-mail.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. ER zitten duizenden zogenaamd “professionals” zonder werk en met dikkkkkke schulden aan DUO na het afstuderen van een opleiding aan Windesheim……..

  Zijn mooie worden vanuit Windesheim maar in de praktijk is het totaal anders…


  ⚠️ Meld

 2. @br, het enige wat je Windesheim kwalijk kan nemen dat ze niet goed genoeg voorlichten mbt baangarantie, maar daar kun je ook je twijfels over hebben en hangt sterk af per opleiding.

  Grootste verantwoordelijkheid ligt toch bij de student die zelf bepaald welke studie hij/zij gaat doen. Tot slot zijn die schulden helemaal niet de schuld van Windesheim, je weet dondersgoed wat een studie gaat kosten. Hangt dat niet meer af van je levensstijl en de omgeving waaruit je komt?


  ⚠️ Meld

 3. @Robot,
  Je komt zeker totaal uit een andere omgeving dan waar ik kom…
  Heb daar zelf opgezeten en heb enorm veel vrienden die er nog zitten en of hebben gezeten….
  Tijdens de open dagen doen ze hun best om ervoor te zorgen dat je goed gevoel krijgt erbij en dat je voor hun kiest.. Alles wordt mooi verteld maar zodra je met je studie begint is het totaal andere beeld..
  natuurlijk want hoe meer aanmeldingen des te meer centjes krijgen hun..
  Meeste docenten vallen mee, maar je hebt er ook tussen zitten die niet echt 100% zich zelf inzetten en tijd voor je vrij willen maken om met je bepaalde dingen te bespreken waarmee je last hebt tijdens je studie.. Bijna altijd was het:::: Ja, ik zal kijken wanneer ik tijd hebt en laat ik het weten, weken gaan voorbij, bij sommige:: ja je mag je tentamen inzien weer weken voorbij….
  Wat de stage plekjes betreft is het niet altijd best geregeld…
  ER zijn er al veel mensen geweest die echt teleurgesteld, maar dat heb je bij elke school….  ⚠️ Meld

 4. @br, ben zelf afgestudeerd aan Windesheim en kan me niet vinden in je verhaal. Maar het lijkt me heel erg opleiding-specifiek. Bij grote opleidingen zul je veel minder persoonlijk contact met de docent ervaren, nogal logisch.

  Ik kan me in ieder geval niet voorstellen dat je de opleiding niet haalt door toedoen van een docent. Daarnaast is de studieschuld je eigen verantwoordelijkheid.


  ⚠️ Meld

 5. @Robot, Heb mijn propedeuse gehaald toen ik daarop zat…
  tijdens mijn opleiding vond ik namelijk sommige docenten wat laks, lui en eerlijk gezegd onprofessioneel….. Van een school als Windesheim verwacht je toch meer professionaliteit en kunde dan bv van een mbo instelling.. Wat de studieschuld betreft mee eens, de studenten zijn daar zelf verantwoordelijk voor..  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.