Boreas wint Persbal 2015

Zwolle – Studenten Roeivereniging Boreas heeft dit jaar het Persbal gewonnen. De vereniging was volgens de jury goed bezig met het op de kaart zetten van zowel de vereniging als ook studentenstad Zwolle.

De tweede prijs was dit jaar voor Studentenkoor Stukoz en de derde prijs ging naar Navigators Zwolle. Ook deze verengingen werden gewaardeerd voor hun brede inzet binnen Zwolle. Boreas heeft een positief jaar achter de rug. Al eerder won de vereniging de Aegon Bestuursbokaal, een aanmoedigingsprijs voor goed bestuur. Ook bouwt Boreas aan een nieuw onderkomen dat als de uitvalsbasis zal dienen voor het roeien.

In de jury zaten dit jaar onder andere wethouder Jan Brink, Tom Hoven van de LSVb en Marijke Brouwer van RTV Oost. De jury gaf als tip mee om vooral ook samen te blijven werken om studentenstad Zwolle nog beter op de kaart te zetten.

Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle organiseert elk jaar het Persbal om verenigingen aan te moedigen zich in zetten voor studentenstad Zwolle. Het overleg orgaan vindt het belangrijk dat de verenigingen goed zichtbaar zijn want in een bruisende studentenstad zijn verengingen essentieel. Het verschijnen in de media is daarbij een belangrijke factor. 

SOOZ staat voor Studenten Overleg Orgaan Zwolle. De organisatie behartigt de belangen van de Zwolse student naar de buitenwereld, zowel van de georganiseerde student als de individuele student.

Artikel delen: