Be Quick’28 zomertoernooi van start

Zwolle – Op vrijdagavond 12 juni zal bij Be Quick ’28 het grote Colijn en Partners/4c Solutions zomertoernooi van start gaan. Het toernooi dat ruim twee weken zal duren eindigt op 27 juni. Het is alweer de 5e editie van dit evenement dat dit jaar nieuwe sponsoren heeft gekregen.

Het zoemrtoernooi is een toernooi waarbij clubs met de selectieteams van A1, B1, C1 en D1 met de samenstelling voor het komende seizoen zullen uitkomen. Uiteraard is het ook zeer geschikt om spelers de kans te geven om zich te bewijzen. Het toernooi heeft dan ook te maken met een toenemende belangstelling. Helaas moesten we enkele clubs teleurstellen, omdat er geen ruimte meer was. Zo dicht tegen de zomer aan heeft het toernooi  zich de laatste jaren laten gelden als een leuk toernooi met een relaxte sfeer.

Deelnemersveld en scheidsrechters

Het toernooi paste dit jaar niet in de voorbereiding van Pec Zwolle. Zij zijn er dus niet bij. Aanwezig is wel CSV Apeldoorn met alle teams, waarmee het hoge niveau van het toernooi gegarandeerd blijft. Zwart Wit ’63 uit Harderwijk vaardigt het B1-team af. Zwart Wit is daarmee een nieuwkomer op het toernooi.

Uit Zwolle zullen, behalve Be Quick, ook SVI, WVF, ZAC en Berkum op dit toernooi uitkomen. Ook de inbreng van buiten Zwolle mag er zijn: clubs als Rohda Raalte, DVS ’33, Genemuiden, Flevo Boys en Olde Veste zijn allen present.

Nieuw is ook dat we de KNVB hebben ingeschakeld voor talentvolle jonge scheidsrechters.

Nieuwe sponsoren

Bij de vijfde editie van dit evenement is de sponsoring overgegaan naar Colijn &Partners en 4c Solutions. 

Colijn & Partners ondersteunt organisaties bij het aanbieden van collectieve verzekeringspakketten. Met hun oplossingen op het gebied van verzekeren, beheer en communicatie nemen zij hierbij graag het werk uit handen. 4CSolutions is een onafhankelijke partner die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Overheden staan op verschillende vakgebieden dagelijks voor uitdagingen.

Be Quick ’28 dankt Huseyin Turunlar die met zijn bedrijf Sahara de eerste vier edities van het evenement heeft gesponsord!

Dat de beste moge winnen!

Op de website van Be Quick vindt u alle informatie over dit toernooi. Uiteraard hopen wij met z’n allen op een leuk en sportief toernooi waarbij de beste moge winnen. 

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Als Alcides met meer dan 3 doelpunten wint van Berkum (wordt voorspeld dat ze dat gaan doen) dan speelt WVF dinsdag tegen het Flevo Boys a1. van (ex-WVF-er) Patrick Dijkstra…maar eens alvast met potlood in de agenda zetten.
    Hoewel WVF woensdag ook nog, als poulewinnaar, tegen CSV Apeldoorn A1 kan spelen.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.