Feest en nostalgie bij jubilerend Dubbelgreep

Zwolle – Dubbelgreep bestaat  25 jaar! Vandaar dat we eens goed uitpakken met een grote avond in schouwburg Odeon met als thema: Feest en Nostalgie.

 

Eerder dit jaar reisden we al langs verschillende zorglocaties in Zwolle met ons Jubileum-Reisorkest, om ook de oudere generatie te betrekken bij de muzikanten van het heden (en de toekomst?!). Tijdens de Grote Avond zal het Reisorkest ook voor u optreden, met naast de huidige Dubbelgreep-leerlingen ook enkele oudgedienden, zowel leerlingen als docenten.

Verder staat op het programma o.a. het Pop Concerto van Daniel Hellbach (voor pianosolo, begeleid door strijkers en blazers), twee jazzstukken voor blazers en een percussie-ensemble, werken van Jethro Tull  en de Red Hot Chili Peppers door resp. fluiten en gitaren.

Ergens tijdens de avond wordt ook de prijs  aan de winnaar van de tekeningenwedstrijd uitgereikt. De hoofdprijs is een jeugdtheatervoorstelling voor twee personen in seizoen 2015/2016 van Odeon/De spiegel. De winnende tekening zal op de voorkant van het programmaboekje én op de website van Dubbelgreep te zien zijn..

Kaarten bestellen kan:

– via www.zwolsetheaters.nl (zoek op datum 20 juni),

– telefonisch:  0900 – 1435 (€0,45 per minuut),

– aan de kassa van Odeon (dagelijks van 10.00 – 20.30 uur; hier betaalt u geen servicekosten).

Kaarten kosten in de voorverkoop €10,- (t/m 19 juni) op 20 juni €12,50; kinderen t/m 14 jaar €2,50

Voor de Dubbelgreep-leerlingen die optreden tijdens de Grote Avond is de Dommerholtzaal gereserveerd, waar ze de optredens live kunnen volgen op een scherm.  Zij hoeven dus geen kaartje te kopen. 

Alle informatie is ook te vinden op www.dubbelgreep.nl. Iedereen is van harte welkom dit jubileum met ons mee te vieren en LET OP! We beginnen om 19:00 uur.

Artikel delen: