Cultuurdag de Marshof in teken van Oeganda

Zwolle – Het is de kunst van het leren! Zo zien ze het op de Marshof in Zwolle-Zuid. Op woensdag 17 juni  zal  op obs “De Marshof” de laatste cultuurdag (van dit schooljaar) in het teken staan van Oeganda. Middels een tekenfund gaan de kinderen geld inzamelen voor een school in Oeganda. Gedurende alle activiteiten, die morgen, zal er online contact zijn tussen de Oegandese en Nederlandse kinderen.

 

kids_gear_childrens_choir_oeganda.jpg 

 

Om al in de sfeer te komen, worden de kinderen en hun ouders ‘s morgens vroeg op school verwelkomd met zang en dans van het Kidsgear Childrens Choir uit Oeganda. Deze ochtend zullen er ook diverse workshops gegeven worden door Oegandese kinderen en de leerkrachten zelf. Hun eindproduct zal na schooltijd te bewonderen zijn. Vanaf 12.00 uur. is er op het schoolplein een feestelijke afsluiting met een swingend optreden van het Oegandese kinderkoor, een Afrikaanse markt met kraampjes en kleedjes en de tentoonstelling “Kind & kunst”. Iedereen is van harte welkom. 

Foto’s van het cultuurfeest Oeganda: http://www.marshof.nl/Marshof/Fotos/Fotos.html .

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ze hadden beter wat meer tijd in het onderwijs op school kunnen stoppen, dan waren de resultaten ook een stuk beter geweest.


    ⚠️ Meld

  2. Onderwijs in cultuur is ook belangrijk. Veel mensen weten niet eens wat cultuur is. Ze denken dan aan iets voor de elite zonder te beseffen dat hun eigen omgeving ook een cultuur is.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.