Dancetour Zwolle in Park de Wezenlanden

Zwolle – Zwolle is weer helemaal klaar voor Dancetour op 5 juli. De line-up is zojuist bekend en hij is niet gevuld met de minste namen, de volgende DJ’s zijn aanwezig; Lucien Foort, Yellow Claw, Helena, Quintino, Justin Prime, Dannic. Schrijf 5 juli alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.

dancetour_2014-1.jpg 

De middag wordt afgetrapt door de winnaar van de DJ Clash, deze winnaar wordt 27 juni bekend gemaakt in Het Vliegende Paard. De rest van de line-up spreekt allemaal voor zich, Yellow Claw heeft tot nu toe Dancetour Arnhem en Maastricht al helemaal op zijn kop gezet. Het is bijna zeker dat er tijdens Dancetour Zwolle hetzelfde gebeurd. Dannic sluit de avond in Zwolle af, hij was de winnaar van de DJ Clash in 2009. Naast de Dancetour evenementen worden er nog andere dingen georganiseerd in de omgeving. Zo wordt er in iedere regio een Dancetour DJ Clash georganiseerd waar lokale talenten het tegen elkaar opnemen. Ook in Zwolle is dit in volle gang, zo kun je nu jezelf inschrijven, maar ook stemmen op je favoriet. Naast de DJ Clash voor talenten organiseren we de Mixperience. Tijdens de Mixperience gaan we langs een zorginstelling in Zwolle zodat mensen met een beperking onder begeleiding van een DJ hun eigen set neer kunnen zetten.

Timetable

13:00-14:00 DJ Clash
14:00-15:30 Lucien Foort
15:30-16:30 Yellow Claw
16:30-17:30 Helena
17:30-19:00 Quintino
19:00-20:30 Justin Prime
20:30-22:00 Dannic

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Ik hoop dat herrie uit de stad deze rechtzaak ook wint, zodat we hopelijk verlost worden van deze verschrikkelijke takke herrie, want muziek is het niet te noemen.


  ⚠️ Meld

 2. Ach arme Jeanine toch, wat moet je een moeilijk leven hebben met al die herrie, misschien kun je kijken voor een leuk huisje in Dalfsen?

  Mooi dat er (weer) wat te doen is en deze muziek is veel minder ’takke herrie’ dan laatst met Megabase, lekker feest vieren! 😀


  ⚠️ Meld

 3. Vreemd dat het met deze soorten herrie de volume knop zo hoog moet staan dat de wijde omgeving daar ernstige hinder van ondervind.
  Kennelijk zijn de bezoekers daarvan erg doof Maar de rechter heeft gesproken en het krijgt zijn vervolg, de gemeente gaat e.e.a. aanpassen. Wij zijn hier blij mee 😀 😀 😀


  ⚠️ Meld

 4. hahaahahhahaa al weer een feestje in de Wezenlanden…

  Nou er zullen zeker reacties komen van de omwonenden “de zeikerds”
  Er zullen ook reacties komen van het volkje dat voor dit soort feestjes/muziek komt…
  Wat zal het deze keer zijn???  ⚠️ Meld

 5. serieus mensen?
  Het is lekker warm buiten en jullie gaan lopen zeuren?
  Struinen jullie in jullie zinloze bestaan soms het hele internet af om maar ergens over te kunnen zeuren?
  O en fietsmobiel : jij bent best hypocriet. Zoals ik je al eerder zei, het is niet alleen maar het een en het ander niet. Helaas kon je toen ook al niet meer antwoorden. En wat is jouw definitie van ernstige overlast?


  ⚠️ Meld

 6. Drama: comité: één m, één t.

  Ik steun hoe dan ook het anti-zeur-initiatief. Het heeft niet mijn voorkeur, die dance- en housemuziek, maar ik gun een ander z’n feestje. En de volumes tijdens Megabase waren zeer acceptabel, zeker ten aanzien van vorig jaar.

  En als je het over hypocriet hebt: dat zijn de “Herrie Uit De Stad”-klagers die zelf naar Bevrijdingsfestival en/of “RTL viert de zomer” gaan. En die zijn er.

  Verdraagzaamheid naar een ander kost niks, maar levert veel op. Als je een paar dagen per jaar “last” hebt van een feestje, zijn er nog vele dagen in het jaar over waarbij je met de rust van het graf kan leven…  ⚠️ Meld

 7. Volgens HudS horen dit soort feestjes niet buiten, dus de afspraak met de rechter zal wel gemaakt zijn.

  Volgens liefhebbers hoort dit wel buiten, maar dat ze met een meerderheid zijn zal wel weer niet relevant zijn.


  ⚠️ Meld

 8. Ook Dancetour Zwolle moet het geluid minderen! Dat stelt de gemeente Zwolle maandag. Een maximale geluidsbelasting op de dichtstbijzijnde gevels van 75 dB(A) en 90 dB(C).


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.