Kampioensavond WRZV Zaalvoetbal

Zwolle – Vrijdagavond 19 juni 2015 as organiseert de WRZV zaalvoetbalvereniging haar jaarlijkse kampioensavond.

Op deze avond strijden de (periode) kampioenen, titelverdediger FC Hummel en de fair play winnaars van de maandag-, en woensdagavondcompetitie met elkaar om het WRZV kampioenschap 2015. Het totale aantal deelnemers is gestegen naar liefst 21 teams , waar voorgaande jaren er maximaal 16 teams konden deelnemen.

"De WRZV Zaalvoetbal zit behoorlijk in de lift. We hebben afgelopen jaar een extra klasse opgestart en hebben dus meer kampioenen als vorige editie. Het belooft een mooi toernooi te worden waar zo’n beetje alle Zwolse zaalvoetbalvedetten in actie gaan komen en onderling gaan uitmaken, wie de beste is in onze recreatieve competitie". verteld WRZV voorzitter Freddy Eikelboom.

Ook wordt tijdens de prijsuitreiking bekent wie de "WRZV zaalvoetballer van het jaar 2015" gaat worden. Vorig jaar was dit Dennis Elferink van WRZV kampioen 2014 FC Hummel. Voor deze editie zijn de volgende spelers genomineerd.

Souliman Aouragh (AVC), Gerjos Weelink (Krijtje FC), Peter Opdam (Wolters Recycling), Wahid Shimeri (zvt Tabonon Sportschool) en Romano Luhukay Saija (Bola-Lah!).

Voor de titel "scheidsrechter van het jaar" zijn de volgende arbiters genomineerd: Dhr. Henk Bruins, Robert Hoornstra en Freddy Mobach.

Het "kampioenenbal" in de WRZV hallen start om 18:30 uur en de prijsuitreiking is omstreeks 22:30 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom en de tribunes zijn vrij toegankelijk.

Artikel delen: