PEC Zwolle haalt talentvolle Josef Kvída

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich versterkt met Josef Kvída. De 18-jarige Tsjechische speler wordt transfervrij overgenomen van 1.FK Príbram. De speler kan zowel als linker centrale verdediger als linksback uit de voeten. Dit seizoen kwam Kvída tevens uit voor het Tsjechische nationale elftal onder 18 jaar. De speler tekent in Zwolle een contract voor twee seizoenen, met een optie voor één extra jaar.

Kvída is erg tevreden met zijn transfer: ,,Het is mooi dat ik me bij PEC Zwolle verder kan ontwikkelen. PEC Zwolle is een club waar jonge spelers kansen krijgen. Via onder meer Tomáš Necid begreep ik dat ook de sfeer bij de club zeer prettig is. Ik kijk uit naar mijn periode bij de Zwolse club."

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is content met de komst van de jeugdinternational: ,,Josef is een jonge, talentvolle speler die op meerdere posities in de verdediging uit de voeten kan. Afgelopen jaar hebben we hem intensief gevolgd. Bij PEC Zwolle krijgt hij de tijd om verder door te groeien. We zijn zeer te spreken over zijn komst."

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.