Dimence 4e & 5e plek Gastvrijheidszorg Award

Zwolle-De locaties Grasdorpstraat en Eerdelaan van Dimence hebben donderdag 11 juni de 4e en 5e plek veroverd van de Gastvrijheidszorg Awards. Dimence kreeg de prijzen in de categorie geestelijke gezondheidszorg (ggz) tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Utrecht. Dimence heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Dimence creëert een omgeving voor patiënten waar ze zich thuis en gezien voelen. Goede gastvrije zorg en bejegening levert mede een bijdrage aan herstel.

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheid in zorginstellingen. Het doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg. Gastvrijheid neemt een steeds grotere plaats in binnen de zorgsector. Een belangrijk onderdeel daarvan is de manier waarop medewerkers cliënten en patiënten bejegenen. 

Meer dan 160 ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en ggz-instellingen hebben dit jaar meegedaan aan het project Gastvrijheidszorg met Sterren. Dimence was met 2 locaties genomineerd. Ze ging naar huis met een vierde en vijfde plek. Saskia van der Wouden, directeur zorg bij Dimence: "We waren al enorm trots op de nominaties. Deze vierde en vijfde plek zijn een groot compliment en een mooie waardering voor onze medewerkers.

Artikel delen:

Reageer