Jort Kelder spreekt op Alumnidag van Windesheim

Jort Kelder is op zaterdag 3 november de gastspreker bij de Alumnidag van Windesheim, de jaarlijkse bijeenkomst van oud-studenten van de hogeschool. Thema is dit jaar ‘Studie en ondernemerschap’.

Windesheim wil graag contact onderhouden met oud-studenten. De hogeschool en zijn alumni kunnen van elkaar leren, door uitwisseling van kennis, ervaring en deskundigheid tussen beroepenveld en beroepsonderwijs. Daarnaast is de Alumnidag een goede gelegenheid om oud-studiegenoten en docenten te ontmoeten, te netwerken en herinneringen op te halen. Windesheim organiseert de Alumnidag nu voor de vijfde keer.

Ondernemerschap

De ondernemende geest staat in 2007 centraal in veel activiteiten van Windesheim. Zo vindt op 3 november op de Campus tegelijk de landelijke Startersdag plaats van de Kamer van Koophandel. Ook onder studenten en oud-studenten zijn tientallen startende ondernemers. En ook wie geen eigen bedrijf begint, toont ondernemerschap in de beroepspraktijk. Ondernemen kent voor elke vakman of vakvrouw een eigen vertaling.

Jort Kelder spreekt op de Alumnidag over hoe startende ondernemers zich profileren: hij put uit zijn jarenlange hoofdredacteurschap van zakenblad Quote en uit zijn recente ervaring met het televisieprogramma Dragons’ Den. Tijdens de Alumnidag zullen, onder leiding van Kelder, studenten en alumni met een startende onderneming strijden om de gunst van waardevolle partners in hun vakgebied. Aansluitend kunnen alumni deelnemen aan workshops, over ondernemerschap in verschillende vakgebieden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de agenda op www.windesheim.nl. Daar is ook het programma te vinden, net als de inhoud van de workshops.

Artikel delen:

Reageer