Acht nieuwe spelers voor Be Quick’28

Zwolle – Na het kampioenschap in de tweede klasse H kreeg het eerste elftal van Be Quick te maken met meer stoppende spelers dan verwacht. Maar de club is nu verheugd te kunnen melden dat de selectie weer is aangevuld met acht nieuwe spelers die de plek van de vertrekkende spelers zullen gaan innemen.

Keeper Max van de Ven komt over van Hardenberg ’85. In de verdediging zal Floris Blom weer terugkeren na een jaartje Oranje Nassau (Groningen). Verdediger Ties van Wijk komt van ONR (Roden).  Michel Lassche (verdediging/middenveld) maakt de overstap van CSV ’28. Op het middenveld zijn Roan Admiraal en Yordi Veldwijk de nieuwelingen. Beide komen over van WHC uit Wezep. Vanuit Storica maakt Robert Stegeman de overstap naar de rood-zwarten. Ook hij acteert op het middenveld. Ook aanvallend is er versterking bij gekomen. Van de beloften van PEC Zwolle komt Onur Tekay naar Be Quick!

Be Quick neemt afscheid van in totaal acht spelers. Thomas Wieringa (Ulu Spor) en Michel Klink (Olympia ’28) keren terug naar hun vorige club. Om diverse redenen hebben beide spelers er voor gekozen om op een lager niveau te gaan voetballen. Kevin Westerbeek en Frank van der Burg verkassen naar vv. Staphorst. Felix Boessenkool en Rik Reuvekamp gaan voetballen bij Hercules in Utrecht. Ook zij zullen het voetbal op een wat lager pitje gaan zetten. Karwan Mehrabi gaat naar WVF en Aron Tempelman ten slotte stopt met voetbal.

Be Quick hoopt op handhaving en een mooi seizoen in de eerste klasse, waarin het veel bekende clubs uit de omgeving tegen zal komen.

Artikel delen:
Reacties 16
  1. Ze hebben in elk geval een hele goede trainer in Arnie Pot…Is die vrouw van Gerard v.Moorst daar geen voorzitter?
    En gewezen voorzitter, en topper, Martin Veldwijk heeft daar ook nog wat in de melk te brokkelen. Op de jeugdteams en het 2e staan eveneens sympatieke jongens die ook wat kunnen overbrengen.    ⚠️ Meld

  2. @ aukje

    Alles is transperant,ze betalen gewoon contributie, en staan zelfs na elke thuis wedstrijd achter de bar. Het is een hechte groep.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.