Halve Marathon Festival Zwolle

Zwolle – Zaterdagavond vond het Halve Marathon Festival van Zwolle plaats. Een groot sportief feest! HIER vindt u de uitslagen.

hm_zwolle-79.jpg 

Duizenden hardlopers deden hun best de 4 Engelse mijlen of de Halve Marathon te volbrengen. Langs de kant van het parcours stonden ook deze avond weer duizenden toeschouwers. Diverse bands en DJ’s zorgden voor een vrolijke muzikale noot. Op de Grote Markt was het onthaal grandioos. Uitslag 4 mijl mannen : 1. Rubin Vos 22:44, 2. Simon Vos 22:51, 3. Joël Plantinga 23:04. Uitslag 4 mijl vrouwen : 1. Saffira Kiewit 24:19, 2. Julia Eisen 26:18, 3. Margriet Beekman 26:22.

hm_zwolle-10.jpg 

hm_zwolle-61.jpg 

hm_zwolle-114.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

hm_zwolle-7.jpg
 
hm_zwolle-24.jpg
 
hm_zwolle-55.jpg
 
hm_zwolle-87.jpg
 
hm_zwolle-107.jpg
 
hm_zwolle-126.jpg
 
hm_zwolle-137.jpg
 
hm_zwolle-162.jpg 
Artikel delen:
Reacties 6
 1. Geweldige halve marathon.
  Opmerking:uit observatie blijkt dat de “snelle lopers, waaronder de kenianen)belemmert werden in de bocht bij kerkbrugje.
  door lopers met minder snelheid. Er zou een ruimte moeten zijn voor een onbelemmerde doorgang. Verder niets dan lof voor de organisatie
  Louise


  ⚠️ Meld

 2. Kunnen die Kenianen niet UIT het programma. Het is het enige onderdeel waar ik negatieve commentaren over hoor. Toen de uitzending op tv over de wedstrijd ging, en ze alleen die paar Kenianen lieten zien, ben ik afgehaakt. Vervolgens naar de stad gegaan, waar ik nog opmerkt dat op de Schuttevaerkade het geluid van de tent van Henri van Velsen en MH-Sound veel te hard stond.


  ⚠️ Meld

 3. Als voorbijgangers aan de andere kant van de straat met vingers in de oren de muziektent passeren staat het gelui wel hard. Maar goed, verder was het geweldig leuk en is er groot respect voor de lopers.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.