Rico verovert Muziek in de Tent

Zwolle – De Zwolse rapper Rico, ook wel bekend van de rapformatie Opgezwolle en de Fakkelteit Groep, was zondagmiddag host tijdens het muzikale wijkevenement Muziek in de Tent op het Assendorperplein. Er was veel publiek op de been op het plein. Ze genoten van de ambiance en het optreden van de Zwoillenaar.

rico_midt-6.jpg 

Samen met producer A.R.T. en toetsenist Darin G vulde hij de muziektent naar eigen smaak met lyrics en beats van hoge kwaliteit. In het voorprogramma stond de Fakkelteit voor jongeren, die gecoacht wordt door Rico en jongerenwerker/rapper Philip. Rico speelde deze middag nummers van zijn vorig jaar verschenen album Irie. En hoewel dit album ontstond in de zwaarste periode van zijn leven, leverde het zonnige, zomerse reggaeliedjes op. Perfect voor een zondagmiddag op het Assendorperplein.

rico_midt-1.jpg

rico_midt-5.jpg 

rico_midt-7.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

De Fakkelteit voor jongeren is een initiatief van Hedon Zwolle en Travers Welzijn. De jongeren worden wekelijks in Hedon gecoacht door Rico en Philip (jongerenwerker Travers). Rico: "Ik ben trots op het feit dat deze jongens en meisjes een kwalitatief goed voorprogramma kunnen verzorgen." 
 
rico_midt-4.jpg 
 
rico_midt-3.jpg
 
rico_midt-2.jpg 
Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.