ZHTC sluit jaar af met ‘De Recordweek’

Zwolle – De laatste tentamens op Windesheim zijn voorbij, dat moet gevierd worden. Om te vieren dat een studiejaar voorbij is vindt A.s.v. ZHTC één feestavond een beetje weinig. De studentenvereniging viert het einde daarom met ‘De recordweek.’Drie studenten zijn nu bezig met een recordpoging om de records langste bardienst bij ZHTC en langst aanwezig in de sociëteit te verbreken.

Met de titel wordt al duidelijk dat het een week duurt voordat de records verbroken worden, elke avond van De recordweek heeft een thema. Op donderdag 11 juni is de recordpoging begonnen met een ‘vaud feest’ en het eindigt op 18 juni met ‘Het eindfeest : SPLASHPARTY.’ Andere feesten die voorbij komen tijdens deze recordweek zijn het filmfestival, een mannenveiling, een reggaeparty en een bar-bq. Naast de feesten zorgen de drie studenten ervoor dat er elke ochtend kan worden ontbeten in de sociëteit.

Om te zien hoelang de recordpogingen al bezig zijn hangt er een klok in de ZHTC sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat.

Misschien was het al opgevallen dat er een feest wordt georganiseerd wat iets anders is dan de anderen, dat klopt. Vorig jaar is dit activiteit voor het eerst georganiseerd en dit jaar komt het weer terug, de mannenveiling. ZHTC kent veel mannelijke leden en dit wil het graag delen met anderen, daarom wordt een select groepje mannen eens per jaar geveild. De veiling kent slechts drie regels, alleen vrouwen kunnen bieden, er wordt geboden met bier en de man laat van te voren weten wat de tegenprestatie is. Deze exclusieve veiling start om 21.00 op 16-06-2015, vanaf 19.00 kan er kennis worden gemaakt met de mannen. Mocht je voor even een mannelijke student willen hebben of wil je de jongens van de recordpoging willen steunen, dan ben je van harte welkom in de sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat 13.

Artikel delen: