Zwols college zoekt twee dagen verbinding

Zwolle – Het voltallige college van burgemeester en wethouders gaat weer de stad in. Tijdens de ‘Tweedaagse van de Verbinding’ op donderdag 18 juni en vrijdag 19 juni 2015 legt zij (gesplitst of voltallig) ruim 20 bezoeken af. Hiermee zoekt het college verbinding met ondernemers, instellingen, verenigingen en scholen.

Zo nemen Nelleke Vedelaar en Ed Anker plaats in de schoolbanken bij speciaal onderwijs Het Facet. Henk Jan Meijer, René de Heer en Jan Brink gaan naar het Isala Leef- en Beweegcentrum. Ed Anker en Regina Riemersma doen mee aan de cursus Pimp je leven! van het Zwols Vrouwenplatform. Nelleke Vedelaar en Jan Brink praten met cliënten van het Muijderman-huis van de RIBW Groep Overijssel. Een deel van het college gaat ‘de boot in’ bij Hiawatha. René de Heer, Filip van As en Jan Brink schuiven aan bij de Moedergroep van Travers Welzijn in Holtenbroek. Henk Jan Meijer en Regina Riemersma laten zich informeren over de toegevoegde waarde van het Verbindingshuis in Stadshagen. Verder staat ondernemend Zwolle op de agenda met bezoeken aan onder meer Schutte Bouw, Eurosafe Solutions en Soortvanwinkel.

Donderdag tussen de middag maakt het college haar eigen lunch in De Kookstudio van Zwolle. Eigenaresse Roos Meijer is één van de voortrekkers van het project ‘Zwolle op Zondag’ (een samenwerking op het gebied van marketing van Zwolse leisurebedrijven), waarover zij ook vertelt. Vrijdag krijgt het college een toelichting op de invulling van stadslandbouw, het Informatiecentrum Natuurmonumenten en het project ‘Ruimte voor de Rivier’ bij een bezoek aan biologische melkschapenhouderij De Vreugdehoeve.

In oktober is de laatste ‘Tweedaagse van de Verbinding’ in 2015.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Waarom nu weer het populaire woordje “verbinding”, waarom praten sommige mensen elkaar toch zo na? :ov Je zou bijna denken dat mensen kuddedieren zijn…


    ⚠️ Meld

  2. Waarde Veldwachter! Eens met je kanttekening. Maar ik vind ’t wel echt super dat de mensen die Zwolle besturen zulke dingen gaan doen.
    Ik las “Het voltallige college van burgemeester en wethouders gaat weer de stad in”, enzovoort.
    Beter kan toch haast niet immers ?    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.