Glowloop 4km naar binnenstad van Zwolle

Zwolle – Voor zaterdagavond 26 september staat de Glowloop 4km op het programma in de binnenstad van Zwolle. Een uniek evenement waaraan jong en oud kan deelnemen. Een geweldige avond met glowpaint, opzwepende upbeat muziek, en dat alles in een combinatie van rennen, dansen, wandelen, lol maken en uit je dak gaan.

glowloop.jpg 

Het parcours rondom de binnenstad heeft een lengte van vier kilometer en telt een viertal verlichte zones waarbij bij het behalen van de finish het muziekfeest zal los barsten tot een te gekke afterparty. Rianne Schorel van het organiserende TwinFit laat weten dat er zeker interesse is. “Het is voor jong en oud een prachtige gelegenheid om op een laagdrempelige manier en in een gezellige sfeer lekker actief bezig te zijn. Samen met vrienden, familie, collega’s, buren. Gekke, kleurrijke, verlichte en lichtgevende kostuums, outfits en uitdossingen zijn min of meer een vanzelfsprekendheid om er een onvergetelijke, gedenkwaardige avond van te maken.

Inschrijving is mogelijk via www.glowloop.nl De kosten van deelname variëren naar leeftijd, waarbij de kids onder de zes jaar gratis mee kunnen doen. Er kan gerend of gewandeld worden. Het ontvangst is vanaf 19.30 uur bij het grote Kerkplein in Zwolle. De kosten varieren van € 10.00 euro tot € 17.00 kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis meedoen.

Artikel delen: