Groepen 8 strijden om Musical Award

Zwolle – Elk jaar is de spanning om te snijden: welke groep 8 gaat er vandoor met de Stentor Musical Award? Dit jaar gaan zeven Zwolse basisscholen zingend en dansend de strijd aan met hun favoriete lied uit hun eigen eindmusical. Een vakjury beoordeelt de optredens, waarna de winnaar de wisselbeker mee naar school mag nemen. 

 

De Stentor en Zwolse theaters werken samen om de leerlingen uit Zwolle een onvergetelijke ochtend te bezorgen. De basisschoolverlaters strijden om de wisselbeker voor het mooiste, beste, grappigste of ontroerendste musicallied van groep 8. Ook zal er een verrassende act zijn na afloop van de optredens, namelijk Joris en Fem uit de nieuwe serie van Nickelodeon: Spotlight! Zij zingen hun nieuwste nummer voor het eerst in Theater de Spiegel. Ze zingen ook het intronummer van de serie. Deze serie is elke werkdag te zien om 19.30 op Nickelodeon.

De presentatie tijdens deze ochtend is wederom in handen van musicalster Roy van Iersel. Het is voor hem al de vijfde keer dat hij de Stentor Musical Awards presenteert. Roy werkt momenteel ook druk  aan een solo zangcarrière en dit seizoen treedt hij op in het Dolfinarium met Sterren uit de Zee. 

Fans, familie, vrienden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om op woensdag 17 juni de deelnemende groepen aan te moedigen. Bezoekers worden om 09.15 uur verwacht in Theater De Spiegel. De toegang is gratis en kaarten hoeven niet gereserveerd te worden.

Artikel delen: