Emile Roemer presenteert boek bij Waanders

Zwolle – Donderdag 25 juni presenteert Emile Roemer zijn nieuwe boek Het kan wel bij Waanders In de Broeren in Zwolle. In Het kan wel trekt Emile Roemer erop uit om antwoorden te vinden op actuele vragen.

Waarom mogen we vluchtelingen niet in de steek laten? Waarom zijn bedrijven beter af met mensen in vaste dienst? Waarom betalen zo veel multinationals zo weinig belasting?Is een zorg mogelijk die gemoedelijk en gastvrij is? Roemer bezoekt een opmerkelijk sociale multinational en een volksbuurt vol activisten. Hij ontmoet bijzondere leerlingen op de praktijkschool en opstandige studenten aan de universiteit. Hij gaat op bezoek bij banken op de Amsterdamse Zuidas, maar ook bij Ronald Koeman in De Kuip in Rotterdam.

Roemer ontmoet politieke prominenten als oud-president Lula in Brazilië en Alexis Tsipras in Griekenland. Hij bezoekt activisten in de Verenigde Staten en vluchtelingen uit Somalië. Hij gaat ook langs bij een voormalige topvoetballer in São Paulo die kinderen in de sloppenwijken veel meer leert dan een balletje trappen. Het kan wel leest als een politiek reisverslag over waar Emile Roemer zijn inspiratie en ideeën vandaan haalt en hoe die doorwerken in zijn voorstellen om Nederland en de wereld socialer en beschaafder te maken. 
Als u meer wilt weten over hoe Binnenhof en buitenwereld elkaar ontmoeten bij Emile Roemer bent u op donderdag 25 juni vanaf 19.00 uur van harte welkom bij Waanders In de Broeren, Achter de Broeren 1-3 in Zwolle. De toegang is gratis. Na afloop organiseert Waanders In de Broeren i.s.m. met Emile Roemer een signeersessie.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Lieve ome Emile,

  Persoonlijk vind ik u een zeer betrouwbare en aardige man, maar u staat er alleen voor in Den Haag..De meeste denken daar alleen maar aan zich zelf en de toekomst van ons land kan hun niks schelen…
  Ik wens u veel succes en hoop dat u nog lang de goede bedoelingen houden en dat u voor de mensen blijft opkomen!

  Mvrgr,
  Br


  ⚠️ Meld

 2. Mooi bericht @Br. Er moet immers iemand opkomen voor de dingen die anderen dan Emile over ’t hoofd zien. Gelukkig hebben we ook Emile aan boord in ’t bestuur van onze samenleving.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.