Oude Vismarkt en Koningsplein in een nieuw jasje

Zwolle – De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de herinrichting van de Oude Vismarkt en het Koningsplein. En wat is het mooi geworden! Zaterdag 20 juni vindt de feestelijke oplevering plaats. Om tien uur ’s ochtends is er een officieel moment met wethouder Filip van As en betrokkenen. Daarna is er een gezellige markt, die vanaf drie uur opgeluisterd wordt met live muziek.

Wat je ziet is het resultaat van een gezamenlijke inspanning van ondernemers, eigenaren, bewoners, de Fietsersbond en de gemeente, met als doel het gebied economisch beter te laten functioneren. Door de opknapbeurt zijn de Oude Vismarkt en het Koningsplein weer een aantrekkelijke en gastvrije plek geworden, met meer ruimte voor ondernemen. De mooie panden zijn weer zichtbaar en dragen samen met het nieuwe groen bij aan de sfeer. Er is rekening gehouden met voetgangers en bezoekers die met de fiets komen. Zij kunnen hun fiets stallen in de daarvoor bestemde vakken. De komende weken gaan fietscoaches hen hierbij op gezette tijden assisteren. Kijk voor meer informatie over de ontwikkelingen in de binnenstad naar www.zwolle.nl/binnenstadsprogramma.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het is mooi geworden maar…waarom staan er nog een paar van die afschuwelijke reclamestandaards van lang geleden, die ontsieren de hele boel.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.