PEC Zwolle start nieuw seizoen tegen SC Cambuur

Zwolle – PEC Zwolle start zaterdag 8 augustus in Zwolle om 18.30 uur het nieuwe Eredivisie seizoen tegen SC Cambuur uit Leeuwarden. Een week later, op zaterdag 15 augustus speelt Zwolle om 18.30 uur uit bij promovendus De Graafschap in Doetinchem.

pec-cambuur.jpg 

Zes dagen na het publiceren van het conceptprogramma voor het Eredivisie-seizoen 2015/16 heeft de KNVB donderdag het definitieve speelschema vrijgegeven. Nu zijn ook de aanvangstijden van alle wedstrijden bekend. SC Heerenveen en De Graafschap openen het bal op vrijdag 7 augustus op het gebruikelijke tijdstip van 20.00 uur.  De KNVB houdt bij diverse knelpunten in het programma, zoals Europacup wedstrijden, nog een slag om de arm. Het speelschema staat HIER .

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Top wedstrijd om het seizoen mee te starten, heel fijn op een zaterdag avond, dus dat gaat sfeertje worden. Benieuwd of dat Camboer het uitvak vol zal krijgen, Zwolle stadion zal wel weer helemaal afgeladen zitten. Seizoenskaart verkoop flink gestegen op alle tribunes, mooi man. Wordt weer een top jaar!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.