Studenten voordelig naar de zomerkermis

Zwolle – Donderdag 20 augustus vindt de MBO Bruisdag plaats. Tijdens deze introductiedag maken mbo studenten op een unieke manier kennis met hun opleiding, elkaar en hun (nieuwe) studentenstad. Uniek voor dit jaar is dat de MBO Bruisdag samenvalt met de zomerkermis. De Kermis zal daarom flink uitpakken met gereduceerde tarieven en zelfs munten voor gratis toegang beschikbaar stellen.

 

De Zomerkermis, Gemeente Zwolle en Bruisdag organisator Buro Ruis slaan de handen ineen voor een unieke samenwerking. “We willen de ruim 3.000 mbo studenten graag een onvergetelijke dag bieden, wij zijn als kermis natuurlijk uitstekend in staat iets moois neer te zetten!”, aldus Job de Voer van Zomerkermis Zwolle. Ook Buro Ruis is blij met de plannen, Justin Daems coördinator van Buro Ruis licht toe: “dit was een buitenkansje voor alle betrokken partijen. Wij willen de mbo studenten een sterke aftrap van het jaar bieden, daar hoort ook een stuk ‘Fun en ontspanning’ bij.

MBO Bruisdag

Theateracts, modeshows, quizzen en muziek vullen het programma van de MBO Bruisdag op donderdag 20 augustus. Tijdens het programmaonderdeel Zwolle Rond leren 3000 kersverse MBO studenten Zwolle kennen; ze komen langs alle plekken in de stad die je gezien moet hebben. Daarna is het tijd om te relaxen. Tijdens Relax in the City wordt de Bruisdag feestelijk afgesloten op diverse locaties waar studenten lekker kunnen ontspannen, napraten, een dansje wagen, wat drinken of genieten in de attracties van de kermis.

 

De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis, het samenwerkingsverband van de 8 Zwolse Onderwijsinstellingen, Gemeente Zwolle en Hedon. Kijk voor meer informatie op www.bruisweken.nl

Artikel delen: