Willem Alkema presenteert Pop-Up Show

Zwolle – Zondag 28 juni is een datum die vetgedrukt in de agenda hoort te staan. Onder de noemer Pop-Up Show presenteert Willem Alkema een avondvullend programma vol verrassingen waarbij hij zijn gasten bij de lurven pakt, op de kop houdt en net zo lang schudt totdat je ze bijna niet meer herkent. De hele zaal is in gebruik, dus stijfkoppen die alleen naar het podium staren, missen wellicht een serenade vanaf het balkon of een speech vanachter de bar.

 

willem_alkema_ntdps_pr.jpg 

 

Niks staat vast met Alkema’s rariteiten variété. Bands worden vanaf een compleet andere kant belicht dan dat je gewend bent. Het is hopen dat de Handsome Poets, die net een nieuw album hebben, niet opeens in paniek raken nu ze dit lezen. Natuurlijk zal er live gespeeld worden door de mannen, net zoals Karel J. Schepers en Crazy Daze dat ongetwijfeld met verve zullen doen.

Tot slot wordt die avond bekend gemaakt welke nieuwe bands we de komende tijd ondersteunen met een Hedon Beurs. Kortom, een bijzondere zondagavond die ervoor zorgt dat je de rest van de week nog voldoende te vertellen hebt als je bij de koffieautomaat staat.

POP-UP SHOW

SPECIAL GUESTS: HANDSOME POETS / KAREL J. SCHEPERS / CRAZY DAZE


Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zondag 28 juni
Open                          : 20:00 uur      

Aanvang                     : 20:30 uur

Entree                         : € 5,00

Artikel delen: