Brandweerman Sam live op de planken

Zwolle – Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van TV, beleeft samen met de andere brandweermannen op zaterdag 11 juli in Odeon De Spiegel Theaters in Zwolle een spannend avontuur in de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

brandweerman_sam_levin_den_boer.jpg

Foto: Levin den Boer 

Het normaal zo rustige dorpje Piekepolder is druk bezig met de voorbereidingen voor een groot festival. Commandant Staal heeft een bijzondere gast uitgenodigd en het belooft een groot feest te worden. Maar plots gebeuren er vreemde dingen en binnen de kortste keren staat heel Piekepolder op stelten. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt. Zou hij het festival nog op tijd kunnen redden?

Van Hoorne Entertainment nodigt alle bezoekers uit om verkleed als Brandweerman naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Zaterdag 11 juli, aanvang 14.00 uur, Odeon De Spiegel Theaters, Spinhuisplein 14, Zwolle. Kaartprijs vanaf € 11,50 Reserveringen: www.zwolsetheaters.nl of telefonisch: 038 4 288 288. Exclusief reserveringskosten.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. “Van Hoorne Entertainment nodigt alle bezoekers uit om verkleed als Brandweerman naar het theater te komen.”

    Dit is dus gewoon een persbericht, toch? Krijgen jullie er dan wel een beetje geld voor?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.