Groot onderhoud Thomas a Kempisstraat

Zwolle – De gemeente Zwolle voert van maandag 22 juni aanstaande groot onderhoud uit aan de Thomas a Kempisstraat. De wegwerkzaamheden die in eerste instantie in twee weken afgerond zouden zijn, gaan nu vier weken duren vanwege de defecte rioolafvoerleidingen. Tot en met vrijdag 17 juli aanstaande is de Thomas a Kempisstraat, tussen de kruising met de Molenkampsweg en de Vechtstraat afgesloten voor het verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

22-06-2015_wegwerkzaamheden_th_a_kempisstraat_begonnen_01.jpg

De omleidingsroute loopt via de Hogenkampsweg, Van Wevelinckhovenstraat en de Willebrandlaan/ Vechtstraat. Het verkeer vanaf de Ceintuurbaan richting het Zwolse centrum wordt geadviseerd te rijden via de Leo Majorlaan en Wipstrikkerallee.

22-06-2015_wegwerkzaamheden_th_a_kempisstraat_begonnen_02.jpg

Werkzaamheden
Uit nader onderzoek is gebleken dat de rioolafvoerleidingen onder de te onderhouden wegdek ook vervangen moeten worden. De aannemer neemt de rioolwerkzaamheden mee in het overige werk zodat de vernieuwde wegdek niet opnieuw opengebroken hoeft te worden. Het groot onderhoud aan de weg bestaat uit het vervangen van het asfalt inclusief de fundering, het opnieuw aanbrengen detectielussen en wegmarkering. Tegelijkertijd met de wegwerkzaamheden worden de defecte rioolafvoerleidingen vervangen.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. @Harlem:
  Het grootste deel van de straat bevat klinkers.
  Deze werkzaamheden zijn juist aan de andere kant, op een geasfalteerd stuk. Tussen de Vechtstraat en waar het over gaat in Meppelerstraatweg.


  ⚠️ Meld

 2. Dat is toch die straat met al die buitenlandse eethuizen/ belwinkels en in een zijstraat de Vechtstraat heb je de Action?


  ⚠️ Meld

 3. @Bas038 klopt dat is ook de TAK Straat. Maar veel mensen weten niet dat deze nog verder gaat aan de overkant van de kruising. Pas na de Molenkampsweg gaat de straat over in Meppelerstraatweg. Het gaat hier dus om het stuk aan de kant van Dieze Oost


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.