Mannen stelen grote hoeveelheid babyvoeding

Zwolle – Een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd vrijdag 19 juni in een winkel aan de Vechtstraat aangehouden voor diefstal van babyvoeding eerder deze week.

Een winkelmedewerker herkende de man en waarschuwde de politie. De man is verantwoordelijk voor de diefstal van een grote hoeveelheid babyvoeding op woensdag 17 juni in dezelfde winkel. Toen constateerde een winkelmedewerker dat het vak babyvoeding leeg was. Op bewakingsbeelden was te zien dat twee mannen het schap babyvoeding leeg haalden, de producten in een tas stopten en zonder te betalen de winkel uit liepen. De waarde van de gestolen producten lag rond de € 575,-. Eén van de twee mannen was de aangehouden verdachte. Tegen de man, die bij zijn verhoor verklaarde de diefstal te hebben gepleegd, wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Bijzonder, een heel vak babyvoeding jatten. Met een waarde van 575 Euri. Die mannen zijn verslaafd aan babyvoeding wellicht? Of een gevalletje kleptomanie? Goed dat er bewakingsbeelden zijn.
  Of is de gestolen babyvoeding in China het honderdvoudige waard?
  In dat geval is wat clementie gepast lijkt me. ’t kan niet zijn dat hier de vakken ermee vol liggen, terwijl er daar grote tekorten zijn.
  De Chinese overheid is keihard voor de bevolking. In de tijd dat Rusland heel veel staal nodig had, leverde China dat. Prestige dingetje voor het Chinese communistische bestuur. Ging wel ten koste van ’t landbouw gereedschap, resultaat: hongersnood, ongeveer tien miljoen slachtoffers.  ⚠️ Meld

 2. Er gaan pallets vol met melkpoeder dagelijks naar China !! Vanuit Nederland ! Ze kochten het in allerlei supermarkten, maar nu zal geld dus wel op zijn !
  Aanpakken !! Doen ze bij eigen volk ook hier in Nederland


  ⚠️ Meld

 3. En wanneer je wordt opgepakt voor diefstal, sta je de volgende dag weer buiten. En in de cel krijg je ook nog eens warm eten.

  “Wat wilt u eten, meneer? We hebben vandaag keuze uit drie menu’s. Ow, u wilt halal? Regelen we meteen.”  ⚠️ Meld

 4. Zo lezende, geen clementie gerechtvaardigd dus. Ordinaire diefstal van ‘spulletjes’. Voor de peseta’s ? Misschien. Eenieder die wat achtergrond en/of opheldering kan verschaffen, Welkom!  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.