Laatste week zomertoernooi Be Quick’28

Zwolle – Het grote zomertoernooi dat bij Be Quick’28 aan de gang is gaat de laatste week in. Dat betekent dat de eerste beslissingen gevallen zijn. Hoe doen de diverse clubs het? Hoe zien de halve finales eruit?

CSV Apeldoorn is dit jaar als vervanger van Pec Zwolle aanwezig. Dat doet de club overigens prima: alle vier elftallen hebben zich geplaatst voor de halve finale. Daarmee gaat de club ook aan de leiding in de stand om de verenigingsprijs. Met een kleine achterstand maakt ook Flevo Boys nog kans op deze prijs.  De derde en vierde plaats worden overigens bezet door Be Quick en WVF. Zij zijn daarmee de best presterende Zwolse clubs. Het toernooi verloopt overigens in goede sfeer. Links en rechts valt te beluisteren dat teams het toernooi ook echt gebruiken om nog door te selecteren.

Hoe zien de halve finales er uit?

Behalve het goede presteren van CSV Apeldoorn valt op dat heel veel clubs er in zijn geslaagd om met een team door te dringen tot de halve finale van dit toernooi. Be Quick, WVF en Flevo Boys doen dat met twee teams. SVI, Berkum, Olde Veste, Go Ahead Kampen, DVS’33 en Alcides leveren allen een halve finalist. Daardoor krijgen we het volgende speelschema:

Be Quick’28 D1 – CSV Apeldoorn D1

WVF D1 – SVI D1

CSV Apeldoorn C1 – Flevo Boys C1

Berkum C1 – Olde Veste’54 C1

 

Be Quick’28 B1 – Flevo Boys B1

WVF B1 – CSV Apeldoorn B1

Go Ahead Kampen A1 – DVS’33 A1

CSV Apeldoorn A1 – Alcides A1

Zaterdag 27 juni grote finaledag

De komende week zal er dus nog veel gevoetbald worden op het sportpark van Be Quick. Uiteraard bent u van harte welkom om te komen kijken. Programma en uitslagen kunt ten allen tijde vinden op onze website . Op zaterdag 27 juni zal het Colijn & Partners/4c Solutions toernooi worden afgesloten met de finalewedstrijden.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.