Kick-off voor nieuwe Zwolse Tv-serie

Vrijdagmiddag vond in het gebouw van Landstede / Omroep Zwolle aan de Ossenkamp de première plaats van een nieuwe Zwolse TV-serie ‘Voor je kiezen’. De tv-serie gaat over een groep vrienden, die bepaalde keuzes in het leven moeten maken. Dit zijn keuzes op het gebied van relaties, vrije tijd, uitgaan en andere aan jongeren gerelateerde onderwerpen. De afleveringen vinden op verschillende locaties plaats; van ruzie op de kermis tot een girls-night thuis, van picknick in het park tot een verregende vakantie op de camping.


Acteurs en techniek van de Zwolse soap, ( Ilona Dorgelo uiterst rechts of de foto )

De regie van deze soap was in handen van theatermaakster en dramadocent Ilona Dorgelo, ook heeft zij met hen het format bepaald. De leerlingen mochten hun eigen rol schrijven en uitwerken. In deze serie spelen Puck, Daphne, Tyas, Stephan, Jeroen, Cirsten en Joost van Landstede (Vormgeving & entertainment) de rollen van Pim, Eva, Manuel, Jeffrey, Vincenzo, Roos & David. Dit was voor hen een schoolproject. Het bijzondere is dat vijf andere leerlingen (Jeroen, Melvin, Hans, Ivor en Jeroen) alle techniek op zich hebben genomen. Zij hebben alles gefilmd en gemonteerd. De titelsong van “Voor je kiezen” is geschreven door CoolGenius, een Zwolse band die de nieuwste rage in Zwolle lijkt te worden. Deze waren ook aanwezig bij de première om na afloop tijdens de afterparty de genodigden van stevige en goed dansbare muziek te voorzien.
 
Vanaf vrijdag 19 oktober om 20:30 zal de serie twaalf weken lang uitgezonden worden op omroep Zwolle. De afleveringen worden herhaald op zondag om 12.00 uur en maandag om 13.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer