ZV 44 op weg naar een spetterende toekomst

Zwolle De toekomst ziet er zonnig uit voor de nieuwe zwemvereniging in Zwolle. Op 5 juni 2015 is door enkele enthousiaste zwemfanaten een nieuwe zwemvereniging opgericht, ZV 44, met de ambitie alle zwemmers op elk niveau plezier in het zwemmen te bieden en daarnaast het wedstrijdzwemmen in de regio naar een hoger niveau te tillen.

Iedereen met een zwemdiploma A, zowel jong als oud(er), is welkom bij de vereniging. De vereniging heeft als doel optimale voorwaarden te creëren, zodat de leden op een verantwoorde, veilige manier met veel plezier samen de zwemsport op ieder gewenst niveau kunnen beoefenen. ZV 44 heeft in het mooie zwembad De Vrolijkheid aan de Ossenkamp de perfecte thuisbasis gevonden. Met ingang van het nieuwe seizoen worden op verschillende dagen in de week in dit zwembad trainingen verzorgd door erkende en gediplomeerde trainers. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ZV 44 en de trainingen worden dan ook gegeven in kleine groepjes. Hierdoor kan maximale aandacht aan het individu worden geschonken.

Als nieuwe vereniging voor Zwolle en omgeving, wil ZV 44 de komende jaren stapsgewijs een solide vereniging opbouwen, zowel op organisatorisch als financieel gebied. De sportieve ambitie van ZV 44 is over vijf jaar te beschikken over een volwaardig wedstrijdteam, dat meedraait in de landelijke competitie en waarvan diverse leden uitkomen bij regionale en landelijke kampioenschappen. ZV 44 onderschrijft de campagne ‘Code Blauw’ van de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Code Blauw staat voor: respect, sportiviteit, veiligheid en plezier!

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.