Boban Lazic krijgt kans bij PEC Zwolle

Zwolle – Boban Lazic krijgt bij PEC Zwolle de kans om zich bewijzen Dat schrijft voetbalmagazine Voetbal International maandag. Na een slepende liesblessure en avonturen in Griekenland en Engeland krijgt de 21-jarige vleugelaanvaller de komende drie weken de kans een contract af te dwingen.

‘Lazic: "Ik wil graag in Nederland voetballen, het liefst bij een club die aanvallend voetbal speelt met drie spitsen. Wat dat betreft zit ik goed bij PEC Zwolle. Trainer Ron Jans is tevreden en heeft laten weten graag een type speler zoals ik erbij te willen." "We hebben de afspraak gemaakt dat we na drie weken gaan praten over een contract. Dat regelt mijn zaakwaarnemer Mino Raiola, ik focus me alleen op voetbal", aldus de Nederlander van Servische afkomst. Lazic sluit vrijdag aan bij de eerste training. De aanvaller kwam in het verleden uit voor Ajax en Olympiakos Pireaus, terwijl hij vorig jaar op weg leek naar Hull City. "Tijdens de eerste stage liep ik een liesbreuk op en na de operatie ben ik te vroeg begonnen."

“Zaakwaarnemer Raiola zocht naar een club waar ik mee kon trainen om fit te worden. Dat werd PEC, maar omdat het eerste toewerkte naar de KNVB-bekerfinale en later naar de play-offs ben ik begonnen bij Jong Zwolle. Dat ging zo goed, dat Jans na een gesprek met zijn assistent Gert Peter de Gunst ook enthousiast werd. PEC is een leuke open club en ik ken de nodige spelers uit mijn periode bij Ajax, zoals Sheraldo Becker en Jody Lukoki.”

Artikel delen:
Reacties 4
 1. ??ба?, жел?? ва? п??? ?сп?е?а ? ое??. На?б??? п?гле??,

  Boban, ?elim vam puno uspjeha u Peći. Najbolji pogledu,

  Vincent Koens


  ⚠️ Meld

 2. leuk om al die zwollenaren te zien voetballen voor jouw favoriete club! ow, wacht even we leven niet meer in de jaren 80…


  ⚠️ Meld

 3. De aanvaller kwam in het verleden uit voor Ajax

  en

  EC is een leuke open club en ik ken de nodige spelers uit mijn periode bij Ajax, zoals Sheraldo Becker en Jody Lukoki.

  PEC is zich nog nooit een buil gevallen aan Ajacieden. Wim Rijsbergen, Jantje Weggelaar, Rini van Roon, Peter van de Henst, Johnny Rep, René Notten, Piet Schrijvers en vast nog meer.

  Succes allemaal bij PEC!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.