Lars Veldwijk nieuwe spits bij PEC Zwolle

Zwolle – Lars Veldwijk wordt de nieuwe spits bij PEC Zwolle. De geruchten gingen al langer rond in het Zwolse maar dinsdag is er de bevestiging van technisch directeur Gerard Nijkamp, dat de speler van eerste divisionist Engelse Nottingham Forrest voor een jaar wordt gehuurd, met een optie tot koop. Veldwijk was vorig jaar de succesvole topscorer van Excelsior uit Rotterdam met 34 treffers. Daarvoor speelde Veldwijk bij FC Volendam, FC Utrecht en FC Dordrecht.

In Veldwijk vindt PEC Zwolle een sterke spits, al kwam hij in het afgelopen seizoen nauwelijks in actie bij Nottingham Forest. De 1,96 meter lange spits scoorde geen enkele keer namens de Engelsen. PEC Zwolle wilde Veldwijk binden, aangezien de club met Stef Nijland nog maar één spits binnen de gelederen heeft. Het bijzondere verhaal van Tomas Necid is een gepasseerd station. De Tsjechische spits probeert het hogerop. Fardy Bachdim, zaakwaarnemer van Veldwijk, zei de afgelopen week dat meerdere gegadigden in de Eredivisie interesse hadden voor de aanvaller. Binnenkort wordt meer transfernieuws van PEC Zwolle verwacht. 

Artikel delen:
Reacties 8
 1. In potentie een goede spits voor Zwolle. Is nog wel even afwachten hoe die het gaat doen omdat hij amper heeft gespeeld in het afgelopen seizoen.


  ⚠️ Meld

 2. Zal mij benieuwen, wordt puzzelen voor de trainert nu Lukoki op het punt staat te verkassen. Er zullen er nog wel meer volgen. Jammer dat er geen geld is om te kopen.


  ⚠️ Meld

 3. Necid doen vergeten is niet zo moeilijk. Iedereen is kapot van Necid, maar wat zijn nou zijn kwaliteiten ? Hij is sterk, kan een bal vasthouden, maar koppen is niet zijn sterkste kant (zie feyenoord thuis) technisch komt hij ook tekort en een individuele actie heeft hij ook niet.
  Lukoki mag ook gauw weg, wel dreiging, maar1 van zijn 10 passes zijn op maat, de rest verdwijnd in niemandsland.
  Lars is een veel completere spits, maar heeft wel aanvoer nodig van de zijkanten.
  En Nijkamp niet zo op de borst kloppen met zijn aankopen, weet niet of jullie na de wedstrijd tegen Feyenoord alle vertrekkende spelers (lees miskopen van nijkamp) hebben gezien. Als je er 10 aantrekt zullen er altijd wel 2 of 3 voldoen.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.