Gestolen hoogwerker gezocht

Zwolle – Een 32-jarige Zwollenaar is vrijdag 19 juni jl. aangehouden voor oplichting en verduistering van een hoogwerker.

Onder valse identiteit en voorwendsels huurde hij vorige week voor één dag de hoogwerker (bakje aan knikarm op rupsonderstel – hoogste stand 12 meter) van een bedrijf uit Weststellingwerf. De machine werd niet teruggebracht. Onderdelen van de hoogwerker werden later in Flevoland aangetroffen. De machine, met een gewicht van ruim 3.500 kg., is voor het laatst gezien aan de Beltenweg en op het bedrijventerrein van de Marslanden. De hoogwerker (geel / zwart) is vermoedelijk in een groene open container op een gele Scania truck, speciaal voor containervervoer, geplaatst en weggereden. Van de hoogwerker, met een waarde van 60.000 euro ontbreekt ieder spoor, Klik hier voor een foto  van een soortgelijke hoogwerker.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met de verdwijning van deze hoogwerker – en nog niet met de politie gesproken hebben – wordt gevraagd conlenaar is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart.tact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

 De Zwollenaar is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart. 

 

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.