Zwolse band Zippy Leaps released debuutplaat

Zwolle – Op 4 juli released Zippy Leaps in de kleine zaal van Hedon haar debuutalbum. Samen met gitarist Brend Bakker, drummer Marco Overkamp en bassist Donald van der Goes staat zangeres Klaske Bos met Zippy Leaps garant voor grenzeloze energie, zichtbaar plezier en voelbare synergie. Inspiratiebronnen zijn er in de vorm van helden als Jimi Hendrix, Ida Cox, Etta James en Janis Joplin. Bezoekers van de releaseparty krijgen de cd gratis mee naar huis.

 

Na afloop van de release gaat het feest nog even door. Bezoekers van de show van Zippy Leaps kunnen na afloop door naar de grote zaal, waar op dat moment Superstijl in volle hevigheid is losgebarsten. Superstijl is het enige dancefeest ter wereld waar het publiek de totale controle heeft. De bezoeker bepaalt elk kwartier opnieuw welk genre er gedraaid wordt. Lekker stampen op happy hardcore, los gaan op house of toch lekker boogien op Disco, bij Superstijl ben jij de dirigent.

ZIPPY LEAPS 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : zaterdag 04 juli
Open                          : 20:30 uur 

Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree                         : € 7,50 (Incl. CD)

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nlen bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 

Artikel delen: