Stemmen op je muziekstijl tijdens Superstijl

Zwolle – Superstijl is het enige dancefeest ter wereld waar het publiek de totale controle heeft. De bezoeker bepaalt elk kwartier opnieuw welk genre er gedraaid wordt. Lekker stampen op happy hardcore, los gaan op house of toch lekker boogien op Disco, op zaterdag 4 juli kan het allemaal in Zwols poppodium Hedon.

 

Bij binnenkomst in Hedon krijg je een stempas met daarop 3 kleuren. Elke kleur correspondeert met een muziekstijl. Via de videoprojectie en bij de stemkasten zie je ieder kwartier op welke genres je kunt stemmen. Je stemt door de kleur van je favoriete keuze over de barcode scanner te halen. Naast het stemmen via je stempas kun je ook stemmen via met iPhone of Android smartphone.

Special voor de regelneven
Ben jij degene die altijd het voortouw neemt en uren achter je vrienden aan zit te bellen om ze te vertellen dat ze dit feestje toch echt niet mogen missen? En moet jij vervolgens ook altijd de kaartjes regelen? Dan wordt het tijd die inzet beloond wordt. Als jij voor je hele groep de tickets regelt betaalt Hedon namelijk jouw kaartje terug. Kijk op www.hedon-zwolle.nl hoe dit in zijn werk gaat.

 

SUPERSTIJL

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : zaterdag 04 juli
Open / Aanvang         : 23:00 uur 
Entree                         : € 5,00

Leeftijd                        : 18+

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nlen bij Plato in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Zwolse Nederlandstalige Pop? Is dat een genre? Dan wil ik een band aanbevelen die in 2009 is gestopt. Omdat het belangrijkste lid van de band Zwollenaar is…mag ik het toch onder Zwolse Nederlandstalige Pop scharen?

  Dit bijzondere geluid werd gemaakt door I.O.S. Maar de band met leadzanger & Zwollenaar Joost Marsman, heeft NL nog wel verrijkt met een aantal hits.
  Zomaar een rijtje:
  – Altijd wel iemand
  – Hoe het voelt
  – Uit de schaduw
  (- Open
  – Het is een mooie dag)
  – Vooral V.V.T., die ik gebruikte bij het afscheid van mijn werkgever
  * En nog veel meer!
  Waar is dit Zwolsche festival “Van Eigen Bodem” (op het Rode Torenplein) gebleven?
  Ooit speelde ‘Is Ook Schitterend’ er ook!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.