Cibap studenten exposeren in Het Langhuis

Zwolle – Excellente Cibap studenten exposeren hun eindexamenwerk in Het Langhuis van 1 t/m 8 juli. De wethouder van Cultuur, de heer Brink, opent de expositie en ontvangt het eerste exemplaar van het jaarboek 2015 uit handen van Coby Zandbergen, voorzitter College van Bestuur van het Cibap. In de prachtige entourage van de expositieruimte in de Zwolse binnenstad komen de kunstwerken uitstekend tot hun recht.

 

expositie_cibap_talenten.jpg 

 

Van iedere opleidingsrichting zijn 3 studenten genomineerd voor de titel Cibap talent 2015. Dat betekent dat bijna 30 studenten de kans krijgen hun werk te exposeren. Voor hen een geweldige kans om aan een breder publiek hun visitekaartje af te geven. De expositie in Het Langhuis, Goudsteeg 8, is voor publiek toegankelijk van 1 t/m 8 juli op woensdag t/m zondag van 13.30 – 17.00 uur.

Het Langhuis is een podium voor jonge talentvolle kunstenaars. Het eindexamenwerk van de Cibap studenten hoort hier dan ook helemaal thuis. Het hele jaar door zijn er in het monumentale pand unieke exposities te zien. Meer informatie op www.langhuis.nl.

Cibap vakschool voor verbeelding is een zelfstandige vakschool met opleidingen gericht op creativiteit, vakmanschap en ondernemerschap. Docenten leiden de studenten op tot bevlogen vakmensen door talenten te koppelen aan gedegen vakkennis. Maar ook door aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Meer informatie op www.cibap.nl.

Artikel delen: