Bart Buijs nieuwe directeur Het Oversticht

Zwolle – De heer ir. A. Buijs is per 1 augustus 2015 benoemd tot de nieuwe directeur van Het Oversticht. De heer Buijs is landschapsarchitect en in zijn huidige functie werkzaam als manager Innovatie bij deze organisatie. De heer Buijs volgt hiermee drs. ing. D.H. Baalman op die 25 jaar werkzaam is geweest bij HO waarvan ruim zes jaar als directeur. De heer Baalman blijft tot zijn pensionering eind 2015, aan Het Oversticht verbonden als adviseur.

De directiewisseling vindt plaats in het jaar waarin Het Oversticht op 10 september haar negentigste verjaardag viert. Het Oversticht is een organisatie die zich op actieve en betrokken wijze inzet voor ruimtelijke kwaliteit en ruimtelijk erfgoed en hierin onderzoek doet en adviseert. Haar visie hierin is dat het om een duurzame en goed functionerende omgeving gaat met een positieve belevingswaarde. De organisatie werkt voor overheden, woningbouwcorporaties, waterschappen, natuur- en landschapsorganisaties en voor particulieren. Meer informatie vindt u op oversticht.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het Oversticht is toch die club wereldverbeteraars die zo lyrisch zijn over dat gedrocht bovenop de Fundatie? En ook die club waar nog kortgeleden veel medewerkers zijn ontslagen middels een reorganisatie vanwege financiele redenen? En dan blijft zo’n aftredend directeur nog vrolijk vijf maandjes zijn pensioen aanvullen. Hadden die anderen ook vast wel gewild. Blijkbaar gaat het ze daar ineens weer voor de wind. Het graaien door de top is in Nederland helaas blijkbaar nog steeds geen verleden tijd. Lekker collegiaal ten opzichte van de ontslagen werknemers.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.