PEC Zwolle gunt jong talent een kans

Zwolle – PEC Zwolle start de voorbereiding met een aantal nieuwe namen. Aanvaller Shuntaro Koga (16) krijgt een kans om zich bij het selectieteam te spelen. De jonge Japanner komt uit jeugd Leicester City. De 19-jarige PEC Zwolle U19 speler Jeroen Buitenhiuis krijgt ook een kans. Verder zullen de 18-jarige PEC Zwolle U19 spelers doelman Mike Hauptmeijer en verdediger Sander van Looy bij de aanvang van het nieuwe seizoen met het eerste meetrainen.

Naast de recente komst van Josef Kvída, Sheraldo Becker en Lars Veldwijk wil PEC Zwoille gedurende deze transferperiode nog enkele spelers naar de club halen, waaronder een centrale verdediger. Ook krijgt Boban Lazić, voormalig speler van Ajax en Olympiakos Piraeus, de mogelijkheid om een contract af te dwingen gedurende de voorbereiding. Hij heeft al een periode met het beloftenelftal meegetraind om fit te worden na een blessure.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Op internet gonst de naam Samet Bulut ook nog rond. Hopelijk heeft ie zijn taakstraf voor het mishandelen van een agente dan al wel voldaan… 😮


  ⚠️ Meld

 2. Beetje jammer Wilbert. Bulut was slechts aanwezig en niet actief bij de mishandeling. Hij is dan ook niet veroordeelt door het OM!
  Maw, onschuldig verklaar!!


  ⚠️ Meld

 3. Gert-Peter de Gunst wordt de assistent trainer van Ron Jans. Albert van der Haar wordt tweede assistent bij PEC Zwolle.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.