Zomertraining frisbee in Park Wezenlanden

Zwolle – Frisbeevereniging Bluefingers Ultimate Frisbee is deze week met een open training begonnen aan het zomerseizoen. De sporters begonnen met een warming-up. Daarna speelden ze een korte wedstrijd, om de gasten van de open training een idee van de sport te geven. 

23-06-2015_frisbee_demonstratie_park_de_wezenlanden_01.jpg 

Speciaal voor hen oefenden ze daarna enkele basisvaardigheden. Verder gooiden ze diverse hugs, verre worpen met de frisbee. Ook oefenden de frisbeeërs diverse plays. En afsluitend speelden twee teams zoals gewoonlijk een wedstrijd. Met droog weer en niet te veel wind was het een heerlijke sportavond en de relatief nieuwe sport trok weer veel bekijks. De Bluefingers trainen de hele zomer weer in Park Wezenlanden. De training is elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom een paar keer gratis mee te trainen ter kennismaking met deze hippe sport.

23-06-2015_frisbee_demonstratie_park_de_wezenlanden_02.jpg

23-06-2015_frisbee_demonstratie_park_de_wezenlanden_04.jpg

23-06-2015_frisbee_demonstratie_park_de_wezenlanden_03.jpg 

Ultimate frisbee is een supersnelle dynamische teamsport. De teams zijn gemengd en er wordt gespeeld volgens fairplay. Ultimate frisbee kent dan ook geen scheidsrechter, wat uniek is in de sportwereld. Wedstrijden kenmerken zich door een goede sfeer, plezier en sportiviteit.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Beste Harry ten Klooster.

    Ik begrijp dat je de drempel voor je potentiële opvolger laag wil leggen maar die groene filter had echt niet gehoeven. 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.