SintShowPaleis voorverkoop zondagavond van start

We hebben nog een aantal weken te gaan voor dat de Sint en zijn gevolg ons land weer aan zal doen maar toch leeft het nu ook al volop. Ieder jaar liggen de pepernoten weer eerder in de winkel en ook ieder jaar neemt de vraag naar kaarten voor de populaire theatershows van SintShowPaleis weer toe. Aanstaande zondag de 14 e  oktober is het weer zover. Dan gaat de kaartverkoop van SintShowPaleis weer van start.

In de loop van de zondagavond zal de webshop op www.sintshowpaleis.nl zijn deuren openen en zullen de kaarten weer volop te koop zijn. Een dag later, op maandag de 15e, zullen de kaarten ook te koop zijn bij de reguliere voorverkoopadressen die ook op de website van SintShowPaleis vermeld staan. Uiteraard zijn behalve de Sint en zijn pieten ook de live pietenband Op Stoom & de Schuimpjes weer van de partij dus dat het een vrolijk en gezellig feest belooft te worden staat als een paal boven water. Uiteraard gaat niemand de zaal uit zonder een presentje van de Sint en is er na de shows uitgebreid de gelegenheid met de Sint op de foto te gaan.

Van de opbrengsten van de theatershows doet SintShowPaleis ieder jaar een schenking aan een goed doel. Voor dit jaar is er gekozen voor “Opkikker”. Een stichting die verwendagen verzorgd voor langdurig zieke kinderen en hun families.

Na enkele jaren met veel plezier in de IJsselhallen te hebben gestaan, wordt de SintSurpriseParty dit jaar voor het eerst in Regardz Meeting Centre in Zwolle gevierd. Voorheen bekend als de Nieuwe Buitensocieteit. Dit jaar zijn er zelfs twee shows in Zwolle

Artikel delen:

Reageer