Zomermagazine voor senioren uitgereikt

Zwolle – Woensdag 24 juni heeft wethouder Vedelaar het eerste exemplaar van het nieuwe Driezorg-zomerprogramma in ontvangst genomen. Dit zomermagazine werd aangeboden door enkele welzijnsmedewerkers en de heer Beijer en mevrouw Drost, bewoners van Driezorg-locatie Arcadia.

zomerprogramma_driezorg.jpg

Net als voorgaande jaren organiseren de welzijnsmedewerkers van Driezorg opnieuw een zomerprogramma voor senioren uit Zwolle. Het programma, dat dit jaar bestaat uit ruim 170 activiteiten in de periode van woensdag 1 juli tot en met zondag 30 augustus, is dit jaar opnieuw via alle locaties beschikbaar in de vorm van een mooi zomermagazine, mogelijk gemaakt door diverse adverteerders. Wethouder Vedelaar is positief gestemd over het brede aanbod: "Veel familieleden van senioren gaan met vakantie; fijn dat er zoveel ontmoetingen worden georganiseerd voor een doelgroep die niet op vakantie gaat. Het welzijn binnen Driezorg wordt steeds professioneler. Mooi dat dit samen met bewoners en vrijwilligers wordt opgepakt. Dit programma biedt leuke activiteiten voor prachtige mensen. Ik wens de Zwolse senioren een fijne zomer toe!"

Het nieuwe zomerprogramma bevat wederom een afwisselend aanbod aan laagdrempelige ontmoetingsactiviteiten met onder andere muziekoptredens, filmvoorstellingen, beweegactiviteiten, complete (mid)dagtochten en gezamenlijke maaltijden. Met het zomerprogramma wil Driezorg senioren die niet langdurig met vakantie willen of kunnen de mogelijkheid bieden om samen een mooie zomer te beleven en andere mensen te ontmoeten. Alle senioren uit de stad zijn meer dan welkom op één van de Driezorg-locaties.

Interesse? De nieuwe zomerprogrammaboekjes worden verspreid in de locaties en (deels) ook in de omliggende wijken. Heeft u geen exemplaar ontvangen? Of wilt u iemand een exemplaar doen toekomen? Vraag/haal gerust een exemplaar op via de recepties van de Driezorg-locaties of bel met locatie Arcadia, tel. (038) 455 51 50. U krijgt dan een exemplaar thuisgestuurd. Het zomerprogramma is ook digitaal beschikbaar via www.driezorg.nl.

Artikel delen: