Van der Capellen van Groningen naar Maastricht

Zwolle – Na maanden van trainen en geld inzamelen fietsen zaterdag en zondag 21 leerlingen en 9 docenten van de van der Capellen Scholengemeenschap vijfhonderd kilometer van Groningen naar Maastricht om geld op te halen voor het Ronald MC Donaldhuis in Zwolle! Een gezamenlijke inspanning van leerlingen en docenten van de Van der Capellen Scholengemeenschap die zo als fietsers en begeleiders helpen de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen.

homeride_van_der_capellen.jpg

De start van de HomeRide is zaterdag om 13:00 uur op het Sontplein in Groningen. Vanaf daar voert de route langs het Ronald MC Donaldhuis Groningen en zet het peloton koers richting Zwolle. In Nieuwleusen stappen alle fietsers van Van der Capellen op om gezamenlijk thuisbasis Zwolle aan te doen. De verwachting is dat de fietsers tussen 17:00 en 18:00 uur Zwolle binnenkomen aan de kant van de Isala Klinieken en het Ronald MC Donaldhuis Zwolle. Via de Tesselschadestraat, Vondelkade en Vechtstraat is de eerste stop bij het Deltion College aan de Mozartlaan. Bij deze scholengemeenschap wordt de avondmaaltijd geserveerd. Deze stevige maaltijd biedt een goede basis om de avond en nacht in te gaan, want de fietsers rijden ook ’s nachts door.

Finish
De bedoeling is dat 24 uur na de start in Groningen en 500 kilometer verder de fietsers finishen in hartje centrum Maastricht.

Track & Trace
Om de precieze doorkomst tijden te weten te komen is het mogelijk om de fietsers te volgen via een GPS-signaal. Deze is te bekijken op de website van HomeRide. De Van der Capellen-teams zijn te volgen onder de GPS-tracknummer 56, 57 en 58. Supporters langs de route of bij het Deltion College zijn van harte welkom!

Social Media
Tijdens het weekend zal het CapHomeride begeleidingsteam zoveel mogelijk delen van de gebeurtenissen in en rondom het peloton. Ze zijn te volgen op Twitter via @caphomeride en op Facebook /homeridecapellenlassuslaan

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.