Jody Lukoki vertrekt naar PFC Ludogorets Razgrad

Zwolle – PEC Zwolle-speler Jody Lukoki vertrekt per direct naar PFC Ludogorets Razgrad. In totaal speelde de vleugelaanvaller één seizoen voor PEC Zwolle, dat hem daarvoor had overgenomen van Ajax. Lukoki kwam dit seizoen tot 40 officiële wedstrijden voor de Zwolse club. Hierin scoorde hij vier doelpunten. PFC Ludogorets Razgrad kroonde zich recent tot landskampioen van Bulgarije.

Technisch directeur Gerard Nijkamp over de uitgaande transfer: ,,Jody heeft het afgelopen seizoen een goede bijdrage geleverd aan het meest succesvolle eredivisieseizoen uit de clubhistorie. Het is voor ons sportief gezien jammer dat hij vertrekt, maar aan de andere kant moeten wij als club, willen we de stap maken naar een stabiele middenmoter in de Eredivisie, ook spelers durven te verkopen om te groeien. We bedanken Jody voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij PFC Ludogorets Razgrad.”

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Goede zet van Nijkamp. Aan Lukoki missen we niet veel. Die jongen gooit wel zijn carriere in het water door naar het oostblok te gaan.


  ⚠️ Meld

 2. Met ruim een miljoen euro aan transfergeld verdient de club een veelvoud terug van de enkele tonnen die zij vorige transferzomer naar Ajax overmaakten.


  ⚠️ Meld

 3. @ZIB: vd Werff weg, Lukoki weg, Saymak wil weg, Drost gaat vermoedelijk ook weg. PEC in categorie 1 en heeft dus heel, heel hard geld nodig. Doe niet zo naïef man en geloof me, ik hoop zo dat ik er naast zit. Maar komend seizoen gaat loodzwaar worden.


  ⚠️ Meld

 4. Leonardo, men moet toch ook spelers verkopen die zich hebben ontwikkeld in Zwolle en een stap hogerop kunnen, of niet? V/d Werff is gewoon een goede verdediger die een stapje hogerop gaat. Lukoki is een opluchting dat hij weg is. Drost heeft nog een contract van 2 jaar. Vitesse neemt hem alleen over als Propper weg gaat. Sjah, Saymak…die vond ik na de winterstop vrij matig voetballen…..niet zo pessimistisch man. Zwolle is de afgelopen jaren elk seizoen met een compleet nieuw elftal begonnen, dus wat dat betreft.


  ⚠️ Meld

 5. Tja, Leonardo, is dat niet elk jaar zo? Zonder Mokotjo zouden we nergens zijn..zonder Reynen, Klich, Lachman, Albert vd Haar, Sjoerd Ars en zonder Jaap Stam etc etc etc had PEC geen bestaansrecht…kortom, kijk vooruit, wat achter je ligt is geweest en ieder einde schept mogelijkheden voor een nieuw begin!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.