Eindejaars ‘wereldshow’ DIFF Dance Centre

Zwolle – Dit weekend vonden in theater Odeon aan de Blijmarkt de jaarlijkse Eindvoorstellingen van DIFF Dance Centre plaats. Het thema van de show is Dance around the world. Diverse landen en dansstijlen kwamen aan de bezoekers van het volgepakte theater voorbij.

diff-3.jpg 

Ongeveer 700 dansers, vanaf 6 jaar tot en met 21+, doen tijdens vier voorstellingen mee aan de ‘wereldshow’. De stijlen die langs komen zijn: Show-Musical-Jazz, Klassiek Ballet, Hiphop -en Modern. ​Voor het Dance Centre is dit dé afsluiter van hetdansseizoen! ​Na de zomervakantie start het seizoen weer vanaf maandag 31 augustus. De Open Dagen zijn op zondag 23 en 30 augustus, zie www.diffdancecentre.nl/opendag. Zondagmiddag 13.30 uur is er nog een wererldshow in Odeon!

https://youtu.be/-jl56b7_tms 

diff-10.jpg 

diff-19.jpg

diff-1.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

diff-5.jpg
 
  diff-2.jpg
 
diff-4.jpg
 
diff-6.jpg
 
diff-7.jpg
 
diff-8.jpg
 
diff-9.jpg
 
diff-11.jpg
 
diff-12.jpg 
 
diff-13.jpg
 
diff-14.jpg
 
diff-15.jpg
 
diff-16.jpg
 
diff-18.jpg
 
diff-20.jpg
 
 
Artikel delen:
Reacties 7
 1. Heel erg jammer dat er in de tekst bij de stijlen die langskomen helemaal geen breakdance wordt vermeld.
  En ook niet is te zien op het filmpje.  ⚠️ Meld

 2. Helemaal niet leuk dat er gewoonweg geen fotos zijn gemaakt van de allerjongste groepje klassiek balleters die in de oranje tutu’s 🙁


  ⚠️ Meld

 3. Ja oke maar dan mag er ook wel aandacht zijn voor de kleinsten vind ik persoonlijk… en natuurlijk ook voor dat breakdance gebeuren want daar zat ook een super klein jongentje erbij daar hadden ook wel foto’s of een filmpje gemaakt van kunnen worden


  ⚠️ Meld

 4. Er worden van alle groepen foto’s gemaakt, deze zijn later te bestellen bij Hans Keuzekamp. Ook kun je de DVD bij Diff bestellen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.