Het weer: in de middag en avond bewolkt

Zwolle – Zondag lossen eventuele mistbanken in onze regio snel op en komt de zon er even bij. In de middag vanuit het westen de bewolking toe en kan er wat lichte regen vallen. Ook in de avond blijft de bewolking aanwezig en is er nog steeds kans op regen. Er staat een zwakke zuidwestenwind en overdag komen de maxima uit rond 22 graden.

27-06-2015_weerfoto__bethlehemkerkplein.jpg

Bethlehemkerkplein 

Maandag is het begin van de warmere- en zonnige dagen in zicht maar is er vandaag nog een mix van zon en wolken. Het ziet ernaar uit dat het droog blijft, al is een enkel buitje niet uitgesloten. De wind is zwak tot matig, kracht 1 tot 3, uit noordwestelijke richting en overdag komt het kwik uit op zo’n 23 graden. Dinsdag wordt het een zonovergoten dag en lopen de maxima langzaam op. Bij een zwakke noordoostenwind wordt het het maximaal 25 graden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ja, dat is idd jammer! Las gister ook een bordje met “volgende koopzondag…ergens in september geloof ik 😮
    Kun je toch verdorie anno 2015 interstedelijk (dan is het vanaf nu maar een “woord” ;)) niet meer mee aan komen zetten!

    Maar je wilt niet weten hoeveel “Publiek” er een jaar of 30 geleden te vinden was op zondag…In zowel Het Refter als in de Bethlehemsekerk. Vind het zelf niet zo erg trouwens, dat dat publiek en bijvoorbeeld in de Broerenkerk, alsmede de Jeruzalemkerk en zelfs in de Grote Kerk…allemaal in andere geloofsgroeperingen lijken zijn opgegaan….of gewoon verdampt?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.