Baantjes zwemmen Openluchtbad een blijvertje

Zwolle – Het Zwolse Openluchtbad blijft tot het eind van dit zwemseizoen op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend geopend voor baantjeszwemmers. Dat heeft het bestuur van het Openluchtbad afgelopen dinsdag besloten.

 

Sinds 10 juni liep er een proef bij het openluchtbad aan de Ceintuurbaan. Vier weken lang  konden liefhebbers ’s ochtends baantjes zwemmen. Normaal gesproken is het bad ’s ochtends vanaf 11.00 uur open, maar de afgelopen vier weken konden baantjeszwemmers er op drie doordeweekse dagen ook tussen 07.00 uur en 09.00 uur terecht. Het baantjeszwemmen was een proef. Als er voldoende animo zou zijn, zou het initiatief voortgezet worden. Door de opkomst van de afgelopen weken, besloot het bestuur dinsdag om tot aan het einde van dit zwemseizoen, op 13 september, door te gaan met de ochtendopeningen. Het ochtendzwemmen was tijdens de proef voor leden en niet-leden van het bad toegankelijk. Dat blijft zo.

Leden van het zwembad kunnen gratis meedoen aan het baantjeszwemmen, niet-leden betalen 4,00 euro per keer.  Speciaal voor de baantjeszwemmers is het winkeltje bij het zwembad ook in de ochtenden geopend. Je kunt er een kop koffie en een broodje krijgen. 

 

Het baantjeszwemmen is op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Tussen 07.00 uur en 09.00 uur kun je er terecht. Let op: de recreatieve baden zijn dan nog gesloten.  Die gaan op de reguliere tijd (11.00 uur) open.

Het bestuur van het Openluchtbad heeft er bewust voor gekozen om ook niet-leden toe te laten tot het baantjeszwemmen. Het is namelijk een mooie gelegenheid om kennis te maken met het zwembad. 

 

Hittegolf
Het Openluchtbad mocht dinsdag ruim 1700 bezoekers verwelkomen in het zwembad. 

 

Voor meer informatie over het Openluchtbad Zwolle kun je terecht op www.openluchtbad-zwolle.nl  

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi, dan ga ik dat vrijdagochtend nog weer eens doen. Heb niet vaak de kans ivm werk, maar elke kans die ik heb, grijp ik aan. Ook omdat het dan een stuk beter zwemt. Gisteravond door de drukte was er erg veel stroming in het water.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.