PEC Zwolle loot Feyenoord

Zwolle – PEC Zwolle heeft woensdagavond Feyenoord geloot voor de 2e ronde van de KNVB Beker. Ze spelen een uitwedstrijd in Rotterdam. Het duel wordt gepspeeld op 22, 23 of 24 september. Een moeilijke loting.

De uitwedstrijd in het bekertoernooi tegen Feyenoord valt in de week voor de uitwedstrijd tegen Feynoord in de competitie op 27 september. In Rotterdam verloor PEC Zwolle het afgelopen Eredivisie seizoen met 2-0 door doelpunten van Sven van Beek en Jean-Paul Boëtius. In Zwolle werd het 17 mei jl. 3-0. Voor de Blauwvingers scoorden toen Ben Rienstra en Tomas Necid (die deze dag hoorde dat hij naar het Turkse Bursaspor gaat) 2x.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. vervolg : Ik zie een onwaarschijnlijk grote lijst van Eredivisie clubs die aan elkaar gekoppeld zijn. Deze loting is zo bizar dat de loting opnieuw moet worden gedaan in het zicht van camera’s (rechtstreeks uitgezonden) en onafhankelijke notarissen .


  ⚠️ Meld

 2. Als finalist mag je wel iets van bescherming hebben, net als bijvoorbeeld bij tennis. Zo degradeer je het toernooi ook.


  ⚠️ Meld

 3. KNVB = mafia, dat is toch geen verrassing meer? Kijk bijvoorbeeld naar vreemde besluiten scheidsrechters. Allemaal in opdracht van.


  ⚠️ Meld

 4. Wimpie, de loting was gisteren live te volgen via internet. Wat een kansloos gezeur hier zeg. Ik heb geen klacht van PEC zelf gehoord.


  ⚠️ Meld

 5. Prachtige maar moeilijke loting.:D

  Maar als je daar goed doorheen komt dan geeft het weer een enorme boost.
  Heb er zin in!8)


  ⚠️ Meld

 6. Het streven “De Kuip” halen en tegen Feyenoord spelen, is mede door PEC, nogal gedevalueerd. PEC hoeft voor nixxx en niemand bang te zijn…zéker niet voor de supporters daar. Ook wat ondersteuning betreft kan PEC goed meekomen in NL. Gewoon in 3 t/m 5 dagen 2x tegen de gehavende (alleen Dirky om dat imago op te poetsen?) havenarbeiders. Lijkt me logisch dat ze niet 2x in 3-5 dagen heen en weer reizen. Normaal onderdak zoeken, normale trainingsfrequentie, aan de omstandigheden wennen en er normaal mee omgaan.

  Levert vast een niet normale score op over 2 potjes in Rotjeknor.
  Zet er op in dat ze minstens met 3 punten en een positief doelsaldo terugkomen. Of dat voldoende is voor een volgende bekerronde?
  Ja, vast.


  ⚠️ Meld

 7. Wat kunnen sommige gasten hier toch veel zeuren zeg…
  Ik vind het persoonlijk ook vervelend dat PEC gelijk al tegen Feyenoord moet, maar zo is de loting en nou maar hopen dat PEC door gaat..
  Als onze club tegen een k… amateur ploegje had geloot dan had niemand hier geklaagd en was er geen opzet in het spel vanuit de kant van KNVB, wat een g… allemaal..
  Wees allemaal blij dat we deze mooie momenten mee mogen maken..  ⚠️ Meld

 8. Er mag wel wat moeite gedaan worden om de KNVB beker te winnen!

  Liever nu al een mooie tegenstander dan telkens een half gevuld stadion om er dan bij de eerste de beste ‘uitdaging’ uit te vliegen.
  Wel jammer dat het niet thuis is trouwens.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.