Eindexamenleerlingen doneren aan giro 555

Zwolle – Afgelopen week hebben de eindexamenleerlingen van het Carolus Clusius College de schooltijd met een mooi initiatief afgesloten. Tijdens de diploma-uitreikingen overhandigden zij namelijk een cheque ter waarde van maar liefst € 750,- aan giro 555 ten behoeve van Nepal.

Ieder jaar organiseren de eindexamenleerlingen van het CCC een dag met activiteiten ter gelegenheid van de laatste schooldag. De leerlingen zamelen voor de organisatie van de activiteiten geld in. ‘Na een geweldige afsluiting van het schooljaar, was er nog een behoorlijk bedrag over. We hebben met alle eindexamenleerlingen besloten om dit bedrag te doneren aan Nepal. De school heeft dit bedrag zelfs nog verhoogd!’, vertelt Lars Holm, een van de eindexamenleerlingen.

Jacob Sijbersma nam namens giro 555 de cheque in ontvangst. ‘Wij zijn erg blij met de donatie van de eindexamenleerlingen van het CCC. Het is super dat de leerlingen het bedrag willen doneren aan giro 555.’ De eindexamenleerlingen van 2014-2015 hebben bewust gekozen om het bedrag te doneren aan giro 555 t.b.v. Nepal.‘Je hoort veel over de aardbeving in Nepal en wat het de bevolking daar heeft aangedaan. Dus wat is er nou mooier om aan dit doel te doneren’, aldus Lars. Als Wereldschool steunt het CCC regelmatig goede doelen. Zo werd er tijdens het 95-jarig bestaan van de school in november maar liefst €20.000 opgehaald voor Edukans.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. CCC blijft nogsteeds scoren

    ?? 750,- aan giro 555 ten behoeve van Nepal.

    De school heeft dit bedrag zelfs nog verhoogd!

    Als Wereldschool steunt het CCC regelmatig goede doelen. Zo werd er tijdens het 95-jarig bestaan van de school in november maar liefst ??20.000 opgehaald voor Edukans    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.